Golftur til Sverige 2-4 juni 2003
Årets golftur gik i år til Sverige, hvor Kenneth Machon havde lejet et sommerhus, meget tæt på Isaberg golfklub, hvor det var meningen vi skulle spille 2 dage, og 3.-dagen skulle vi spille på Varberg Golfklubs baner. Allerede 1. dag, viste det sig, at Isaberg Golfklubs baner, slet ikke kunne leve op til tidligere tiders standarder, mht. banens stand. Greens har været angrebet af svamp, med det resultat, at der var mange, store huller i græstæppet. Diss huller gjorde det til et mareridt at putte, hvorfor vi i fællesskab besluttede, at finde et alternativ til 2. dagen. Valget fladt på Rydø Golfklub, som lå ca 45 minutters kørsel, fra huset vi boede i. Rydø's bane viste sig at være en udemærket bane, men ikke lige det jeg, personligt, havde håbet på, da jeg jo foretrækker skovbaner, og der her var tale om en kombineret, åben landskabs og parkbane. Men banen er alt i alt et besøg værd, hvis man kommer på de kanter.
I stedet for Varbergs baner, endte vi med at spille Hofgårdens golfbane, da den lå belejligt på vejen hjem. Hofgården var en udmærket bane, som jeg dog ikke kommer til at drømme om, om natten. Vi var utroligt heldige med vejret, da det var varmt alle 3 dage og, som sædvanligt, var det en god tur.

Resultaterne fra turen kan ses ved at klikke HER


8. juni 2002 - Ivan K. vinder DM i Firmagolf 2002
Så er der en Danmarksmestertitel i bæltet. Idag blev Ivan K. kåret som Danmarksmester i Firmagolf 2002, efter af have lavet 33 stablefordpoint (79 slag brutto) på Sydsjællands Golfbane i Mogenstrup. Dette til trods for at alle odds var imod, da blæsevejr jo, normalt, ikke er Ivan's stærkeste side. Se resultatliste, og billeder, på den officielle internetside.
Du kan også nøjes med at se billledet af mesteren og de sekundært placerede.

Se iøvrigt billede fra min fanklub nederst på denne side.


Golftur til Jylland 20-23 maj 2002
Flemming Pank, Hans Nielsen, Erik Hansen, Arne Pedersen, Kenneth Machon og Ivan K. var en tur i Jylland og spille golf, i dagene 20-23 maj 2002. Vi boede i SDC's hytte, som ligger på Himmerland Golf og Country Club..
Vi spillede 1. dag på Hjarbæk Fjord Golf Center, hvor der er ialt 27 huller. 2. dag spillede vi de 2 18 hullers baner på Himmerland Golf & Country Club. 3. - og sidste - dag spillede vi på Silkeborg Golfklub's bane.

Af de 3 baner, kan Silkeborg Golfklubs bane, klart anbefales. Ihvertfald hvis man godt kan lide skovbaner. Banens stand var meget fin, og hullerne er anlagt i en pragtfuld skov.

Anbefales kan også Hjarbæk Fjord, som er beliggende i et pragtfuldt kuperet landskab. Banens stand var fin, dog var greens noget langsomme, men på en dag, hvor greens er klippet ned, må de være rigtigt gode.

Sværere er det med Himmerlands 2 golfbaner. Banerne er beliggende i et smukt landskab, og også i god stand. Selv om greens var flotte, var de utroligt langsomme. Faktisk så langsomme at det var svært at putte på dem. - jeg tror desværre at greens'enes tempo, tog meget af glæden fra os alle. Det er muligt at banerne skal have en chance til, om nogle år, når de har sat sig bedre.

Hvis du er interesseret i at se, de sørgelige resultater, kan du klikke HER

Hvis du vil se billederne fra turen, kan du klikke HER - kan også ses som slideshow, ved at klikke HER

Tillykke til Flemming Pank, som flere gange overraske med rigtigt flotte runder. Også tillykke til Erik Hansen, som stik imod alle odds, formåede at vinde finalen i hulspilsturneringen.


Golf links
ClevelandGolf.COM
ClevelandGolf.DK
Danskgolf
European Tour
Golfonline.dk
Golfklubben Hedeland
PGATOUR
Sverigesture
Vikingerne